Om digitaliser.dk

digitaliser.dk er målrettet myndigheder og samarbejdspartnere. På digitaliser.dk kan du finde vejledninger, nyheder, systemopdateringer, samt driftsinformationer om adskillige offentlige systemer.

digitaliser.dk er en offentlig platform, hvor myndigheder, virksomheder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere kan finde driftsinformationer og –nyheder, systemopdateringer og vejledninger om offentlige it-løsninger.

Driftsinformationer og -nyheder
Driftsinformationerne udstilles på forsiden og på Driftstatus med farver og en kort status:

  • "normal drift" (grøn)
  • "driftsforstyrrelser kan forekomme" (gul)
  • "driftsforstyrrelser/driften er stoppet" (rød)
  • "venter på svar ..." (blå)

Under hver enkelt løsning skriver forvaltningerne om den aktuelle drift ved driftsproblemer, og det er muligt at tilmelde sig maillister, hvis man vil modtage driftsinformation i sin indbakke.

Opdateringer og vejledninger
Redaktører på de forskellige it-løsninger informerer om afviklede eller kommende opdateringer, herunder hvornår, hvordan og hvorfor opdateringerne udføres. Informationerne findes her på digitaliser.dk under de enkelte it-løsninger og i menuen "Systemopdateringer".

Under "Vejledninger" på it-løsningens egen område udstiller de enkelte løsninger vejledninger mv.

Kontakt
digitaliser.dk kan kontaktes via vores kontaktformular. Kontaktinformation til it-løsningers findes på de enkelte løsninger område eller på digst.dk.

Digitaliseringsstyrelsen - Fordi hverdagen er digital

Digitaliseringsstyrelsen

Se seneste nyheder fra Digitaliseringsstyrelsen.

Besøg digst.dk