Om digitaliser.dk

digitaliser.dk henvender sig primært til myndigheder og samarbejdspartnere. På digitaliser.dk kan du finde vejledninger, nyheder, systemopdateringer samt driftsinformationer om flere offentlige systemer.

digitaliser.dk er en offentlig platform, hvor myndigheder, virksomheder, leverandører og andre samarbejdspartnere kan finde driftsinformationer, nyheder, systemopdateringer og vejledninger om offentlige it-løsninger.

Driftsinformationer og -nyheder
Driftsinformationerne udstilles på forsiden og på Driftstatus med farver og en kort status:

  • "normal drift" (grøn)
  • "driftsforstyrrelser kan forekomme" (gul)
  • "driftsforstyrrelser/driften er stoppet" (rød)
  • "venter på svar ..." (blå)

Under hver enkelt løsning opdaterer forvaltningerne om den aktuelle drift ved driftsproblemer, og det er muligt at tilmelde sig maillister for at modtage driftsinformation direkte i sin indbakke.

Opdateringer og vejledninger
Redaktørerne for de forskellige it-løsninger informerer om afviklede eller kommende opdateringer, herunder tidspunktet, metoden og formålet med opdateringerne. Disse informationer findes på Digitaliser.dk under de enkelte it-løsninger og i menuen "Systemopdateringer".

Under "Vejledninger" på hver it-løsnings område præsenterer de enkelte løsninger vejledninger og lignende.

Kontakt
digitaliser.dk kan kontaktes via vores kontaktformular. Kontaktinformation til it-løsningers findes på de enkelte løsninger område eller på digst.dk.

Besøg digitaliseringsstyrelsens hjemmeside

Digitaliseringsstyrelsen

Se seneste nyheder fra Digitaliseringsstyrelsen.

Besøg digst.dk